Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g di cipolle rosse a fette (3 mm circa)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 4 - 5 aghi di rosmarino, lavati
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 180 g di farina di ceci bianchi
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Chili di tofu (vegan)
1h
Crêpes (vegan)
1h
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Svizzere vegan
1h
Pasta al forno vegana
1h
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Budino al cacao (vegan)
6 Std. 20 Min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50 min