"Frittata" di cipolle al forno (vegan)

3.9 163 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porzioni

Suroviny

  • 330 g di cipolle rosse a fette (3 mm circa)
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale preferibilmente integrale
  • 4 - 5 rametti di rosmarino gli aghi lavati
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 180 g di farina di ceci bianchi
  • 300 g di acqua
  • ½ cucchiaino di curcuma in polvere (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 109.4 mg
Protein 11 g
Kalorie 1428.1 kJ / 341.3 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...