Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g di cipolle rosse a fette (3 mm circa)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 4 - 5 aghi di rosmarino, lavati
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 180 g di farina di ceci bianchi
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Frittata senza uova
1 Std. 50 Min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1 Std. 15 Min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 Std. 30 Min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40 Min
Svizzere vegan
1 Std.
Crostata salata di verdure (vegan)
1 Std. 5 Min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Spezzatino di seitan con patate e carote
1 Std. 20 Min
Pasta al forno vegan
1 Std.
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min