Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di pecorino
- 100 g di pecorino stagionato o semistagionato a pezzi (3 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Risotto
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di mele verdi con la buccia e a dadini
- 320 g di riso Arborio (cottura 15 min.)
- 100 g di vino bianco secco
-
700
g di brodo di carne
nebo 700 g di acqua bollente + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2828 kJ / 676 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 71.1 g
- Tuk
- 37.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 Min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Risotto melone e speck
40 min
Risotto alle more
40 min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 Min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min