Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di mandorle pelate
- 1 cucchiaino colmo di semi di sesamo
- 1 cucchiaino colmo di semi di girasole
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di olio di semi di girasole
- 80 g di cavolo nero, le foglie lavate
- 3 cubetti di ghiaccio
- 1600 g di acqua
- 320 g di pasta secca corta formato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3293 kJ / 787 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto alle foglie di carota
10 Min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 Min
Ragù di nocciole vegetariano
35 Min
Ragù alla soia (vegan)
40 Min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3 Std.
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 Min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 Min
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20 Min
Burger di cavolo nero
45 Min