Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di mandorle pelate
- 1 cucchiaino colmo di semi di sesamo
- 1 cucchiaino colmo di semi di girasole
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di olio di semi di girasole
- 80 g di cavolo nero, le foglie lavate
- 3 cubetti di ghiaccio
- 1600 g di acqua
- 320 g di pasta secca corta formato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3293 kJ / 787 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Hummus al riciclo di verdure
10min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1u.
Ragù di lenticchie
1h 15min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2h 20 min
Pesto alle foglie di carota
10min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Maionese (vegan)
10min
Hummus di barbabietole
25min
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Trofie al pesto (vegan)
1h 30 min
Maionese vegana
15min