Risotto cavolo nero e Castelmagno

Risotto cavolo nero e Castelmagno

4.8 356 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
2 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano reggiano
    30 g
  • di formaggio Castelmagno a pezzi
    70 g
  • di scalogno
    20 g
  • di cavolo nero le foglie, lavate e asciugate, private della costa centrale
    100 g
  • di burro
    50 g
  • di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
    160 g
  • di vino bianco secco
    30 g
  • di acqua
    380 g
  • di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    ½ cucchiaino
  • di sale
    ¼ - ½ cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 687 kcal / 2874 kJ
Protein 22 g
Tuk 38 g
Sacharidy 69.5 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...