Risotto cavolo nero e Castelmagno

Risotto cavolo nero e Castelmagno

4.8 374 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
2 porzioni

Suroviny

  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 70 g di formaggio Castelmagno a pezzi
  • 20 g di scalogno
  • 100 g di cavolo nero le foglie, lavate e asciugate, private della costa centrale
  • 50 g di burro
  • 160 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
  • 30 g di vino bianco secco
  • 380 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 22 g
Kalorie 2874 kJ / 687 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 69.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...