Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 70 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 20 g di scalogno
- 100 g di cavolo nero le foglie, lavate e asciugate, private della costa centrale
- 50 g di burro
- 160 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
- 30 g di vino bianco secco
- 380 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2874 kJ / 687 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 godz.
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5 min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Risotto alla curcuma e agretti
35min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Pasta al pesto di cavolo nero
40min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min