Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 30 biscuits à la cuillère
- 500 g de café froid
- 350 g de mascarpone
- 30 g de liqueur d'amande
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 20 g de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1668.6 kJ / 398.4 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Tarte normande
1 Std. 25 Min
Gâteau chocolat-abricot
2 Std.
Charlotte chocolat-coco
12h
Douillon aux poires
1h 15min
Délice chocolat-coco
1 Std. 30 Min
Tarte au chocolat et noix du Périgord
1h 15min
Tarte chocolat café
3h 15min
Verrine à la pomme
30 Min
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Tarte poire-chocolat
55 Min
Entremets façon tiramisu
5h