Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 30 biscuits à la cuillère
- 500 g de café froid
- 350 g de mascarpone
- 30 g de liqueur d'amande
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 20 g de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1668.6 kJ / 398.4 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Charlotte aux poires
12h 30min
Le drômois
12h 45min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Verano
12h 45min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 godz. 30 min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15 min
Bûche pistache-framboise
2h 15 min
Manguier
5h
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Tarte chocolat café
3 godz. 15 min
Bavarois poire-chocolat
14 godz. 30 min
Entremets façon tiramisu
5h