Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 bogavantes (de 500-600 g)
- 50 g de chalotas
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 150 g de vino blanco seco (Xtacolí)
- 2100 g de agua
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 320 g de pappardelle al huevo
- 1 cucharada de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de harina
- 50 g de nata líquida
- 120 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2645 kJ / 632 kcal
- Protein
- 30.23 g
- Sacharidy
- 61.01 g
- Tuk
- 29.78 g
- Vláknina
- 4.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1 godz. 10 min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Tartar de buey
10min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25 min
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2h 30min
Arroz con setas de temporada, pato y trufa
30 min
Arroz caldoso con zamburiñas
45 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Crema con rape y gambas
30 min
Arroz con bogavante
1h