![Pappardelle con bogavante Pappardelle con bogavante](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/900CF387-1409-4852-8737-E670271770AC/Derivates/70b24708-7552-431a-88be-6a3983947fe5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 bogavantes (de 500-600 g)
- 50 g de chalotas
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 150 g de vino blanco seco (Xtacolí)
- 2100 g de agua
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 320 g de pappardelle al huevo
- 1 cucharada de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de harina
- 50 g de nata líquida
- 120 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2645 kJ / 632 kcal
- Protein
- 30.23 g
- Sacharidy
- 61.01 g
- Tuk
- 29.78 g
- Vláknina
- 4.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema con rape y gambas
30min
Arroz con bogavante
1h
Crema de gambones
45min
Sopa de berberechos y gambones
50min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1h 30min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h
Arroz caldoso con zamburiñas
45min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Espagueti a la vóngole
1 Std. 40 Min
Bisque de bogavante
50min
Brochetas de pulpo y langostino con salsa de ají amarillo
50min
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1 godz. 10 min