
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 bogavantes (de 500-600 g)
- 50 g de chalotas
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 150 g de vino blanco seco (Xtacolí)
- 2100 g de agua
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 320 g de pappardelle al huevo
- 1 cucharada de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de harina
- 50 g de nata líquida
- 120 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 632 kcal / 2645 kJ
- Protein
- 30.23 g
- Tuk
- 29.78 g
- Sacharidy
- 61.01 g
- Vláknina
- 4.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1hod. 30min
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1hod.
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1hod. 10min
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1hod.
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1hod. 10min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45min
Berberechos en salsa verde
1hod.
Rape con espárragos a la marinera
30min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1hod.
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Arroz rojo de carabineros
1hod.
Crema con rape y gambas
30min