
Kompatibilní verze
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de espárragos blancos frescos
- 1250 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 ½ cucharadita de sal
- 12 huevos de codorniz
- 80 g de cebolleta en rodajas
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 80 g de jamón curado en dados
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de harina
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 166 kcal / 695 kJ
- Protein
- 10.6 g
- Tuk
- 10.56 g
- Sacharidy
- 7.18 g
- Vláknina
- 3.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puerros en vinagreta
30 Min
Espárragos blancos frescos gratinados
1 Std.
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1 Std. 30 Min
Borrajas con gambas
40 Min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 Min
Pochas guisadas con pato
1 Std. 10 Min
Cardo a la cerveza
25 Min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50 Min
Patatas con almejas
40 Min
Acelgas con tomate
30 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 Std.