Kompatibilní verze
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de espárragos blancos frescos
- 1250 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 ½ cucharadita de sal
- 12 huevos de codorniz
- 80 g de cebolleta en rodajas
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 80 g de jamón curado en dados
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de harina
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 7.18 g
- Tuk
- 10.56 g
- Vláknina
- 3.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Borrajas con gambas
40 min
Cardo con carabineros
1h
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1h 30min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40 min
Cardo a la cerveza
25 min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min