![Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/477351BE-1925-456F-BA0A-AB8FAA3E661F/Derivates/15212A91-A0C9-4781-9BAD-0C2C734BA955.jpg)
Kompatibilní verze
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de espárragos blancos frescos
- 1250 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 ½ cucharadita de sal
- 12 huevos de codorniz
- 80 g de cebolleta en rodajas
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 80 g de jamón curado en dados
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de harina
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 7.18 g
- Tuk
- 10.56 g
- Vláknina
- 3.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40 Min
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1 Std. 5 Min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50min
Besugo a la espalda
25 Min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50min
Espárragos blancos frescos gratinados
1 Std.
Borrajas con gambas
40 Min
Acelgas con tomate
30 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 Min