Kompatibilní verze
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de espárragos blancos frescos
- 1250 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 ½ cucharadita de sal
- 12 huevos de codorniz
- 80 g de cebolleta en rodajas
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 80 g de jamón curado en dados
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de harina
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 7.18 g
- Tuk
- 10.56 g
- Vláknina
- 3.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cardo a la cerveza
25 Min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 Min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1 Std. 20 Min
Espárragos blancos frescos gratinados
1 Std.
Papillote de pencas de acelga
30 Min
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40 Min
Borrajas con gambas
40 Min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 Min
Acelgas con tomate
30 Min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 Std.
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 Min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
1 Std. 30 Min