![Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard) Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2692C3E1-ED52-461B-A485-B9EBC1D56880/Derivates/6246A028-321F-441F-94E7-E2A0E79AD1EF.jpg)
Kompatibilní verze
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lata de confit de pato (2 muslos)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 130 g de zanahoria (en trozos de 3-4 cm)
- 300 g de beicon entreverado, curado y ahumado (en 4 trozos)
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 2 dientes de ajo
- 1 clavo
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de agua
- 2 butifarras (pinche la piel con un tenedor) (350-400 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (aclaradas y escurridas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3084 kJ / 738 kcal
- Protein
- 65.67 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 40.06 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con conejo
1h 15min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27h
Crema de chirivía y manzana
30 min
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50 мин.
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50 мин.
Codornices en salsa de cítricos
40 мин.
Conejo con romesco y piñones
55 min
Costillas de cerdo con glaseado balsámico al chocolate
2ч.
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1 Std. 5 Min
Albóndigas con sepia
1ч. 20 мин.
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min
Callos a la asturiana
1ч. 20 мин.