
Kompatibilní verze
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lata de confit de pato (2 muslos)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 130 g de zanahoria (en trozos de 3-4 cm)
- 300 g de beicon entreverado, curado y ahumado (en 4 trozos)
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 2 dientes de ajo
- 1 clavo
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de agua
- 2 butifarras (pinche la piel con un tenedor) (350-400 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (aclaradas y escurridas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 738 kcal / 3084 kJ
- Protein
- 65.67 g
- Tuk
- 40.06 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cordero con manzanas
1 godz. 45 min
Pierna de cordero rellena con puré de patata
3 godz. 15 min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 godz. 20 min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1 godz. 40 min
Lentejas con calamares
2 godz. 50 min
Conejo con romesco y piñones
55 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 godz. 30 min
Estofado de cordero con berenjenas
1 godz.
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 min
Garbanzos a la catalana
35 min
Ternera con setas al brandy
45 min