Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)

Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)

4.6 10 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 10min
4 raciones

Suroviny

  • de confit de pato (2 muslos)
    1 lata
  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • de zanahoria (en trozos de 3-4 cm)
    130 g
  • de beicon entreverado, curado y ahumado (en 4 trozos)
    300 g
  • de tomate troceado en conserva
    200 g
  • bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
    1
  • dientes de ajo
    2
  • clavo
    1
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pellizcos
  • de agua
    400 g
  • butifarras (pinche la piel con un tenedor) (350-400 g)
    2
  • de judías blancas cocidas (en conserva) (aclaradas y escurridas)
    400 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 738 kcal / 3084 kJ
Protein 65.67 g
Tuk 40.06 g
Sacharidy 28.7 g
Vláknina 6.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...