Kompatibilní verze
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lata de confit de pato (2 muslos)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 130 g de zanahoria (en trozos de 3-4 cm)
- 300 g de beicon entreverado, curado y ahumado (en 4 trozos)
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 2 dientes de ajo
- 1 clavo
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de agua
- 2 butifarras (pinche la piel con un tenedor) (350-400 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (aclaradas y escurridas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3084 kJ / 738 kcal
- Protein
- 65.67 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 40.06 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos a la catalana
35 Min
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55 Min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 Std. 50 Min
Lentejas con cerdo al garam masala
2h 45 min
Ensalada turca de pepino, hinojo y yogur - Turquía
10 min
Pato a las cinco especias con champiñones, verduras orientales y arroz
1 godz. 5 min
Xató
15min
Estofado de cordero marinado con naranja, miel y tomillo
1j 30 menit
Alcachofas en aceite
1 Std. 40 Min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1j
Ternera con setas al brandy
45 Min