Kompatibilní verze
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de pimiento rojo
- 30 g de cebolleta
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre
- 20 g de almendra molida
- 500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en 16 trozos
- 16 pimientos de Padrón
- 8 tomates cherry
- sal para espolvorear
- 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 2 ración
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min
Rodaballo asado a la mediterránea
50min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Dorada a la sal
35min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15 min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Rape en salsa americana
1 Std.
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min