Kompatibilní verze
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de almendra cruda sin piel
- 2 huevos duros
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de pimiento amarillo
- 1 diente de ajo
- 270 g de agua
- 50 g de pan
- 250 g de tomate maduro por la mitad
- 10 g de vinagre de vino tinto
- ½ cucharadita de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
Montaje
- 150 g de patatas cocidas en trozos pequeños
- ½ cebolla roja en juliana fina
- 12 aceitunas verdes sin hueso cortadas por la mitad
- 16 cerezas (deshuesadas) por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 451.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de tomate y albahaca
10 min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Gazpacho de albaricoques
1h 15min
Ajoblanco
5 Min
Gazpacho de hummus
2 Std. 5 Min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10 min
Melón con jamón en tempura con gazpacho de melón
30 min
Crema fría de bacalao
3h 10 min
Gazpacho de aguacate
10 min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10 min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40 Min