Kompatibilní verze
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de almendra cruda sin piel
- 2 huevos duros
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de pimiento amarillo
- 1 diente de ajo
- 270 g de agua
- 50 g de pan
- 250 g de tomate maduro por la mitad
- 10 g de vinagre de vino tinto
- ½ cucharadita de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
Montaje
- 150 g de patatas cocidas en trozos pequeños
- ½ cebolla roja en juliana fina
- 12 aceitunas verdes sin hueso cortadas por la mitad
- 16 cerezas (deshuesadas) por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 451.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Gazpacho
10 Min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 Min
Gazpacho de aguacate
10 Min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15 Min
Gazpacho de tomate y albahaca
10 Min
Gazpacho de melocotón con tofu
40 Min
Gazpacho de hummus
2h 5min
Gazpacho de fresas con queso feta
10 Min
Salmorejo
10 Min
Ajoblanco
5 Min