
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bramborový závin a ovesný krém
- 640 gramů vody
- 800 gramů brambor, moučných, na čtvrtky
- 110 gramů margarínu, na kousky
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- 25 gramů pažitky, svazek, nasekané
- 200 gramů tofu, uzeného, na kostičky (1 cm)
- 60 gramů ovesných vloček
- 60 gramů neochuceného oleje
- 240 gramů těstoviny, mušličky, chlazeného nebo zmrazeného a rozmrazeného, rozděleného na 2 díly
Bylinková mousseline
- 100 gramů cibule na čtvrtky
- 20 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 150 gramů vody
- ½ kostky zeleninového bujónu
- ½ čajové lžičky soli
- 20 gramů směsi bylinek, čerstvých (např. petržel, kerblík, pažitka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2950 kJ / 706 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafel
1h
Ředkvičkový krém s kozím sýrem
3hod. 10min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1h 35min
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Žádné hodnocení
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30min
Mojo Amarillo
Žádné hodnocení
Pâté z hub
1h 25min
Veganský parmazán
15 phút
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Brazilský dezert quindim
30 min
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10 phút