
Zařízení & příslušenství
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 50min.
4 porce
Suroviny
Bramborový závin a ovesný krém
-
640 gramů vody
-
800 gramů brambor, moučných na čtvrtky
-
110 gramů margarínu na kousky
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
2 čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
-
2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
-
25 gramů pažitky svazek, nasekané
-
200 gramů tofu uzeného, na kostičky (1 cm)
-
60 gramů ovesných vloček
-
60 gramů neochuceného oleje
-
240 gramů těstoviny, mušličky chlazeného nebo zmrazeného a rozmrazeného, rozděleného na 2 díly
Bylinková mousseline
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
20 gramů olivového oleje
-
50 gramů bílého vína
-
150 gramů vody
-
½ kostky zeleninového bujónu
-
½ čajové lžičky soli
-
20 gramů směsi bylinek, čerstvých (např. petržel, kerblík, pažitka)
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
706 kcal /
2950 kJ
Protein
20 g
Tuk
41 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
5.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Veganská
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Miso-jogurtový bramborový salát
35min
Karibské kari
45min
Houbové curry
50min
Turecké börki s bramborovou náplní
1hod. 15min
Makadamová očka
45min
Směs koření dukkah
Žádné hodnocení
Britské křížové bochánky
3hod. 50min
Špenátové gnocchi alla Romana
1hod. 25min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Žádné hodnocení
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1hod. 45min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Plněné středomořské bagety
3hod. 10min