Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
TM5 TM6

Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline

3.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Bramborový závin a ovesný krém

  • 640 gramů vody
  • 800 gramů brambor, moučných, na čtvrtky
  • 110 gramů margarínu, na kousky
  • 100 gramů cibule, na čtvrtky
  • 2 čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
  • 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
  • 25 gramů pažitky, svazek, nasekané
  • 200 gramů tofu, uzeného, na kostičky (1 cm)
  • 60 gramů ovesných vloček
  • 60 gramů neochuceného oleje
  • 240 gramů těstoviny, mušličky, chlazeného nebo zmrazeného a rozmrazeného, rozděleného na 2 díly

Bylinková mousseline

  • 100 gramů cibule na čtvrtky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 50 gramů bílého vína
  • 150 gramů vody
  • ½ kostky zeleninového bujónu
  • ½ čajové lžičky soli
  • 20 gramů směsi bylinek, čerstvých (např. petržel, kerblík, pažitka)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2950 kJ / 706 kcal
Protein
20 g
Sacharidy
59 g
Tuk
41 g
Vláknina
5.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty