
Zařízení & příslušenství
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
Příprava 10min
Celkový 25min
6 porcí
Suroviny
-
čerstvého koriandru na servírování10 gramů
-
cibule na čtvrtky120 gramů
-
stroužky česneku2
-
čerstvého zázvoru na kolečka (2 mm)10 gramů
-
zelená chilli paprička napůl1
-
olivového oleje15 gramů
-
lilku na kostičky (1 cm)350 gramů
-
červené čočky propláchnuté150 gramů
-
hořčičného semínka černého1 čajová lžička
-
garam masaly2 čajové lžičky
-
rajčatového protlaku15 gramů
-
mořské soli¼ čajové lžičky
-
zeleninového vývaru300 gramů
-
rajčat na čtvrtky450 gramů
-
kokosového mléka400 gramů
-
čerstvého špenátu150 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
175 kcal /
731 kJ
Protein
8.9 g
Tuk
4.4 g
Sacharidy
24.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Večeře raz dva
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 Min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 Min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16 Std.
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50 Min
Zeleninové kari s rýží
1 Std.
Zeleninové kari s rýží
1 Std.
Palak Paneer
45 Min
Dal makhani
13 Std. 20 Min
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min
Kokosový Dhal
20 Min
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min
Indický čočkový dahl
30 Min