Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g walnut halves
- 30 g cashew nuts
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g red lentils, rinsed
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g onions, quartered
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 50 g sunflower seeds
- 15 g Worcestershire sauce
- 1 Tbsp linseeds, ground, mixed with 3 Tbsp water
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried thyme
- mixed salad leaves, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1477 kJ / 354 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Chickpea Pancakes
20 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min