Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g walnut halves
- 30 g cashew nuts
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 100 g red lentils, rinsed
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g onions, quartered
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 50 g sunflower seeds
- ½ tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- 1 Tbsp linseeds, ground, mixed with 3 Tbsp water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 15 g Worcestershire sauce
- mixed salad leaves, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1477 kJ / 354 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chickpea Pancakes
20 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Kale Meat(less) Balls
30 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min