Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g walnut halves
- 30 g cashew nuts
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 100 g red lentils, rinsed
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g onions, quartered
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 50 g sunflower seeds
- ½ tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- 1 Tbsp linseeds, ground, mixed with 3 Tbsp water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 15 g Worcestershire sauce
- mixed salad leaves, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1477 kJ / 354 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 λεπτ.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 λεπτ.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h