Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 tsp ras el hanout
- 1 tsp harissa
- 200 g passata
- 360 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips (1 cm)
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 175 g halloumi cheese, diced (1.5 cm)
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- olive oil spray
- 5 filo pastry sheets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1307 kJ / 311 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 980 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35 min.
Paneer Makhani
1h
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min