Kompatibilní verze
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Garlic and White Bean Stew
50min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Root Vegetable Gratin
1h
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Vegetable Stroganoff
30min
Veggie Wellington
2h
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min