Kompatibilní verze
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Ratatouille
40min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Veracruz Fish
30 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.