Kompatibilní verze
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagus Risotto
45min
Mushroom Risotto
30min
Blitva
35min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 Std. 30 Min
Vegetable Stroganoff
30min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min