Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cashew nuts
- 550 g water, plus extra for soaking
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste, plus 1 pinch
- 4 potatoes, large (approx. 680 g), cut in pieces (2-3 cm)
- 180 g onions, cut in 8 pieces then separated into layers
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 190 g cauliflower, cut in pieces (4 cm)
- 50 g dried apricots, cut in pieces (1 cm)
- 1 Tbsp curry powder
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 Tbsp ground coriander
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ - ½ tsp garam masala, to taste
- 70 g fresh baby spinach
- 270 g tinned borlotti beans, drained (1 x 400 g tin)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1608 kJ / 384 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Indian vegetable curry
50 Min
Macaroni Bake
55 Min
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Indian vegetable curry
50 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegetable Stroganoff
30 min