Zařízení & příslušenství
Guláš palermo s gnocchi
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porcí
Suroviny
-
250 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů oleje
-
350 gramů hovězího masa na guláš na kostky (3 x 3 cm)
-
350 gramů vepřového masa, bez kosti na kostky (3 x 3 cm)
-
25 gramů rajčatového protlaku
-
250 gramů vody
-
800 gramů sekaných rajčat, sterilovaných konzervovaných
-
1 čajová lžička červené papriky
-
2 čajové lžičky rozmarýnu, sušeného, mletého
-
250 gramů lilku na kousky
-
1000 gramů gnocchi čerstvých, chlazených
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajovou lžičku pepře černého, mletého
-
3 stonky čerstvé bazalky pouze listy
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31 g
Kalorie
2343 kJ /
560 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
5.7 g
Sacharidy
64 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Klasické guláše
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min.
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min.
Hovězí na pivu
1hod. 45min.
Krůtí plátky na houbách
50min.
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min.
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min.
Vepřové kousky na zázvoru
25min.
Guláš se středozemní zeleninou
1hod. 30min.
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
4hod. 45min.
Dušené hovězí stew
1hod. 40min.