
Zařízení & příslušenství
Guláš palermo s gnocchi
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porcí
Suroviny
-
250 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů oleje
-
350 gramů hovězího masa na guláš na kostky (3 x 3 cm)
-
350 gramů vepřového masa, bez kosti na kostky (3 x 3 cm)
-
25 gramů rajčatového protlaku
-
250 gramů vody
-
800 gramů sekaných rajčat, sterilovaných konzervovaných
-
1 čajová lžička červené papriky
-
2 čajové lžičky rozmarýnu, sušeného, mletého
-
250 gramů lilku na kousky
-
1000 gramů gnocchi čerstvých, chlazených
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajovou lžičku pepře černého, mletého
-
3 stonky čerstvé bazalky pouze listy
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31 g
Kalorie
2343 kJ /
560 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
5.7 g
Sacharidy
64 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Klasické guláše
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min
Chléb expres
45min
Bramborové knedlíky
50min
Bramborový salát s kuřetem a rajčatovou omáčkou
1hod. 10min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Krůtí plátky na houbách
50min
Kuře alla cacciatora
50min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min
Guláš se středozemní zeleninou
1hod. 30min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2hod.