Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů oleje
- 350 gramů hovězího masa na guláš, na kostky (3 x 3 cm)
- 350 gramů vepřového masa, bez kosti, na kostky (3 x 3 cm)
- 25 gramů rajčatového protlaku
- 250 gramů vody
- 800 gramů sekaných rajčat, sterilovaných, konzervovaných
- 1 čajová lžička červené papriky
- 2 čajové lžičky rozmarýnu, sušeného, mletého
- 250 gramů lilku, na kousky
- 1000 gramů gnocchi, čerstvých, chlazených
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajovou lžičku pepře černého, mletého
- 3 stonky čerstvé bazalky, pouze listy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2343 kJ / 560 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 godz. 25 min
Hovězí na pivu
1h 45min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 Min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 Std. 50 Min
Mexické krůtí chilli
40 Min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min
Gulášová polévka s balzamikem
1h 30min
Vepřové kousky na zázvoru
25 Min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 Min
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Roštěnky s bramborami
1h 20min