Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů oleje
- 350 gramů hovězího masa na guláš, na kostky (3 x 3 cm)
- 350 gramů vepřového masa, bez kosti, na kostky (3 x 3 cm)
- 25 gramů rajčatového protlaku
- 250 gramů vody
- 800 gramů sekaných rajčat, sterilovaných, konzervovaných
- 1 čajová lžička červené papriky
- 2 čajové lžičky rozmarýnu, sušeného, mletého
- 250 gramů lilku, na kousky
- 1000 gramů gnocchi, čerstvých, chlazených
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajovou lžičku pepře černého, mletého
- 3 stonky čerstvé bazalky, pouze listy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2343 kJ / 560 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bagety
35 Min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2h 50min
Těstoviny s tuňákem
40min
Sněhová cesta
6min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Bramborový salát s kuřetem a rajčatovou omáčkou
1h 10min
Velikonoční bochánky
2h 50min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min
Rizoto trikolora
1hod. 25min
Kynutá bábovka s polevou
2h 50min