Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 300 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 500 gramů hovězího masa na guláš, na kousky (3 cm)
- 1 čajová lžička cukru
- 50 gramů rajčatového protlaku
- 200 gramů vody
- 200 gramů rajčat, čerstvých, na kousky
- 150 gramů cukety
- 150 gramů lilku
- 1 - 2 polévkové lžíce červené papriky, sladké
- 1 čajová lžička oregana, sušeného
- 1 čajová lžička sušené bazalky
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 1 čajová lžička soli, dle chuti
- 1 špetka pepře, černého, mletého, dle chuti
- 100 gramů papriky, bez zrníček, na proužky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1271 kJ / 303 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9h 30 min
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7h 10min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 Std. 50 Min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1 Std. 30 Min
Hovězí na pivu
1 Std. 45 Min
Indické kuře v jogurtu
1 Std.
Guláš palermo s gnocchi
1 Std. 25 Min
Ostré kuřecí kuličky s bulgurem
45 Min
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40 Min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2h 45min