Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 300 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 500 gramů hovězího masa na guláš, na kousky (3 cm)
- 1 čajová lžička cukru
- 50 gramů rajčatového protlaku
- 200 gramů vody
- 200 gramů rajčat, čerstvých, na kousky
- 150 gramů cukety
- 150 gramů lilku
- 1 - 2 polévkové lžíce červené papriky, sladké
- 1 čajová lžička oregana, sušeného
- 1 čajová lžička sušené bazalky
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 1 čajová lžička soli, dle chuti
- 1 špetka pepře, černého, mletého, dle chuti
- 100 gramů papriky, bez zrníček, na proužky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1271 kJ / 303 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganský mug cake s kokosem
20 Min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 Std. 45 Min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min
Rizoto trikolora
1 Std. 25 Min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min
Guláš palermo s gnocchi
1 Std. 25 Min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1 Std.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 Std. 30 Min