Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri a rondelle (solo la parte bianca)
- 200 g di salsiccia di manzo e suino a tocchetti 2 cm (preferibilmente di Bra)
- 200 g di vino bianco, preferibilmente Arneis
- 320 g di riso per risotto, tipo Carnaroli (cottura 14-16 minuti)
- 650 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale - 15 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2188 kJ / 523 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Risotto ai porri e burrata
35min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto timo e toma
35min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min