Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Guacamole
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, senza semi
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro (100-120 g), in quarti
- 450 g di polpa di avocado
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di panela (formaggio fresco messicano) a pezzi
- 200 g di cipolla dorata a pezzi
- 300 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di petto di pollo a pezzi
- 70 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
Per terminare
- 18 tortillas di mais
- 250 g di panna acida
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1294 kJ / 309 kcal
- Protein
- 13.35 g
- Sacharidy
- 22.12 g
- Tuk
- 16.77 g
- Vláknina
- 3.96 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min
Chili con carne
1h 20 min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35 min
Tacos di pollo "al pastor"
50min
Tinga de pollo
35 Min
Pico de gallo
5 min
Noodles con verdure al curry
35 Min
Tortillas di pollo glassato
40min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Baozi di maiale al vapore
2h 10min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15 min