Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Guacamole
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, senza semi
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro (100-120 g), in quarti
- 450 g di polpa di avocado
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di panela (formaggio fresco messicano) a pezzi
- 200 g di cipolla dorata a pezzi
- 300 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di petto di pollo a pezzi
- 70 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
Per terminare
- 18 tortillas di mais
- 250 g di panna acida
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1294 kJ / 309 kcal
- Protein
- 13.35 g
- Sacharidy
- 22.12 g
- Tuk
- 16.77 g
- Vláknina
- 3.96 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con salsa al curry
50min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Samosas con carne e verdure
1h 15min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1h 30 min
Chili con carne
1u. 20min
Tacos di pollo "al pastor"
50min
Enchiladas
1h 10min
Empanadas di pollo argentine
4h
Pico de gallo
5 Min
Tinga de pollo
35min
Nachos
1u.