Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Dinkelreis
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Sonnenblumenöl
- 360 g Wasser
- 50 g Weißwein
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Pinienkerne
- 12 Cherrytomaten
- etwas Salz
- 50 g Cashewsahne, selbst gemacht
- 2 EL Hefeflocken
- 130 g Mangoldblätter, frisch, etwas mehr zum Dekorieren
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1516 kJ / 362 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1h 45min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1 Std. 15 Min
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1 Std. 15 Min
Vegane Eierspeise
10min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1h
Vegane Käferbohnen-Burger
1h 45min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1h 30min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1h 30min
Cashewsahne
5 Min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h