Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Rindslungenbraten
- 200 g Thunfisch, frisch (Sushiqualität)
Thunfischtatar
- 1 TL Grüner Pfeffer, eingelegt
- 4 EL frische Kräuter (z.B. Petersilie, Minze, Thymian, Koriander), Blättchen abgezupft
- 25 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Zitrone, Schale abgerieben
- 1 TL Senf
- 2 EL Olivenöl
Trüffel-Mayonnaise und Croûtons
- 200 g Olivenöl, mild (siehe Varianten)
- 1 Ei
- 1 EL Estragonsenf
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Balsamico-Essig
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 10 - 15 g Trüffelöl, nach Geschmack
- 3 Scheiben Toastbrot
- 2 EL Butter
Beeftatar
- 25 g Zwiebeln, halbiert
- 1 TL Kapern, eingelegt
- 1 Essiggurke, mittelgroß, halbiert
- 1 EL Tomatenmark
- 2 EL Olivenöl
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 Zitrone, Saft ausgepresst
- ¼ - ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Limette, Schale abgerieben
- 1 TL Worcestersauce
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- ½ Bund frischer Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1733 kJ / 413 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1ωρ. 50 λεπτ.
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20 phút
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 Min
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1h
Lachs-Tatar
5 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 Min
Caesar Salad mit Huhn
50 Min