Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kalbfleisch sous-vide
- 1500 g Wasser, etwas mehr zum Kühlen
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 g Kalbfleisch, in einem Stück (siehe Tipp)
- 15 g natives Olivenöl extra
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Wacholderbeeren
Thunfisch-Sauce
- 200 g Erdnussöl
- 80 g Thunfisch in Öl, abgetropft
- 2 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft
- 5 - 10 g Kapern, eingelegt
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 5 g weißer Balsamessig
- 2 Eidotter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2224 kJ / 531 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 352 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15min
Crème Brûlée
3h 10min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 Min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2hod. 30min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25min
Amerikanisches Blue Cheese Dressing
5min
Bouillabaisse
1h 25min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Sous-vide Oktopus-Salat
8h
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Caesar Salad mit Huhn
50 Min