Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kalbfleisch sous-vide
- 1500 g Wasser, etwas mehr zum Kühlen
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 g Kalbfleisch, in einem Stück (siehe Tipp)
- 15 g natives Olivenöl extra
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Wacholderbeeren
Thunfisch-Sauce
- 200 g Erdnussöl
- 80 g Thunfisch in Öl, abgetropft
- 2 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft
- 5 - 10 g Kapern, eingelegt
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 5 g weißer Balsamessig
- 2 Eidotter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2224 kJ / 531 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 352 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7hod. 30min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Vitello tonnato
25h 30min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Crème Brûlée
3h 10min
Panna Cotta
3 Std. 40 Min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Scallops & Pea Puree
20 min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 godz. 15 min