Pfeffermakrelen-Suppe

Pfeffermakrelen-Suppe

4.3 17 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 Portionen

Suroviny

  • Kartoffeln in Stücken
    400 g
  • Porree 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)
    300 g
  • Butter
    50 g
  • Weißwein
    80 g
  • Fischfond
    800 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    6 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen
  • Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)
    200 g
  • Sahne
    200 g
  • körniger Senf
    3 TL
  • Dill abgezupft
    2 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 14 g
Kalorie 2141 kJ / 510 kcal
Tuk 41 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...