
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Kartoffeln in Stücken
- 300 g Porree 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)
- 50 g Butter
- 80 g Weißwein
- 800 g Fischfond
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)
- 200 g Sahne
- 3 TL körniger Senf
- 2 EL Dill abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 510 kcal / 2141 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fisch-Minestrone
50min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Spanischer Bohnentopf
1hod. 10min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Garnelen-Eintopf
45min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Nordische Minestrone
30min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Bouillabaisse
1hod.