Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Porree, 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)
- 50 g Butter
- 80 g Weißwein
- 800 g Fischfond
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)
- 200 g Sahne
- 3 TL körniger Senf
- 2 EL Dill, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2141 kJ / 510 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischsuppe mit Gemüse
35 min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 Min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 Min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 Min
Forellencremesuppe
40 Min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 min
Erbsen-Krabben-Suppe
35 min
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50 Min
Fisch-Minestrone
50 Min
Seafood-Eintopf
50 Min
Mallorquinische Fischsuppe
35 min