Zařízení & příslušenství
Pfeffermakrelen-Suppe
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 Portionen
Suroviny
-
Kartoffeln in Stücken400 g
-
Porree 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)300 g
-
Butter50 g
-
Weißwein80 g
-
Fischfond800 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer6 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)200 g
-
Sahne200 g
-
körniger Senf3 TL
-
Dill abgezupft2 EL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
14 g
Kalorie
2141 kJ /
510 kcal
Tuk
41 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Fischsuppe mit Gemüse
35min.
Tomaten-Fisch-Suppe
35min.
Spargel-Curry-Suppe
50min.
Erbsen-Krabben-Suppe
35min.
Fisch-Minestrone
50min.
Bouillabaisse
1hod.
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min.
Makrelen-Tapenade
10min.
Forellencremesuppe
40min.
Mallorquinische Fischsuppe
35min.
Königsberger Klopse - mal anders
1hod.
Fisch-Gemüse-Suppe
40min.