Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Fischfond
- 100 g Wasser
- 300 g Steinbeißer, in Stücken (2 cm)
- 300 g frische Lachsfilets, in Stücken (2 cm)
-
200
g Krabben, geschält
nebo 200 g Shrimps, roh, geschält - 10 g Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Speisestärke
-
50
g Noilly Prat
nebo 50 g Wermut - 100 g Sahne
- 3 Eigelb
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1634 kJ / 390 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Forellen des Bischofs
35min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 Std. 20 Min
Fisch-Piccata
1h
Bouillabaisse
1h
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Muscheln in Weißweinsud
35min