
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Fischfond
- 100 g Wasser
- 300 g Steinbeißer in Stücken (2 cm)
- 300 g frische Lachsfilets in Stücken (2 cm)
-
200
g Krabben, geschält
nebo 200 g Shrimps, roh, geschält - 10 g Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Speisestärke
-
50
g Noilly Prat
nebo 50 g Wermut - 100 g Sahne
- 3 Eigelb
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 390 kcal / 1634 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40min
Seezungenröllchen
50min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1hod. 10min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1hod.
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min
Bouillabaisse
1hod.
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min