Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Fischfond
- 100 g Wasser
- 300 g Steinbeißer, in Stücken (2 cm)
- 300 g frische Lachsfilets, in Stücken (2 cm)
-
200
g Krabben, geschält
nebo 200 g Shrimps, roh, geschält - 10 g Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Speisestärke
-
50
g Noilly Prat
nebo 50 g Wermut - 100 g Sahne
- 3 Eigelb
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1634 kJ / 390 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 min
Thailändische Forellen-Päckchen
35 min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Garnelen-Chili
40 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1 Std.
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Zander mit Spinat
30 min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min