Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Fischfond
- 100 g Wasser
- 300 g Steinbeißer, in Stücken (2 cm)
- 300 g frische Lachsfilets, in Stücken (2 cm)
-
200
g Krabben, geschält
nebo 200 g Shrimps, roh, geschält - 10 g Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Speisestärke
-
50
g Noilly Prat
nebo 50 g Wermut - 100 g Sahne
- 3 Eigelb
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1634 kJ / 390 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Kreolischer Fisch
35min
Seezungenröllchen
50min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1h
Fisch im Päckchen
1h 10min
Seeteufel in Sauce
1h
Kabeljau in Senfsauce
40min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Bouillabaisse
1h
Mallorquinische Fischsuppe
35min