Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
-
360
g Salsiccia
nebo 360 g Bratwurst, roh, grob - 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 500 g grüne Bohnen, halbiert
- 500 g passierte Tomaten
- 1 Dose weiße Riesenbohnen (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 10 Oliven, grün, entsteint
- 3 TL Honig
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2138 kJ / 512 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dreierlei Linsensüppchen
50 min
Andalusische Fischsuppe
50 min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Italienischer Linseneintopf
1h
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1h
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 min
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Bunte Bohnensuppe
50 min