Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 100 g Lauch, in Stücken
- 1000 g Wasser
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 2 EL Olivenöl
- 300 g frische Pilze (Eierschwammerl, Steinpilze, Champignons), in Scheiben
- 200 g vegane Sahne (z.B. Sojasahne oder Cashewsahne)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Weißweinessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 914 kJ / 218 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1h 20min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1h 30min
Paradeissauce mit Salzerdäpfeln
1h
Erdäpfelgulasch (vegan)
1h 10min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35min
Klare Steinpilzsuppe
30min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1h 20min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Traubenstrudel mit Weinsauce (vegan)
1h 45min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1h
Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan)
35min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30min