Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 100 g Lauch, in Stücken
- 1000 g Wasser
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 2 EL Olivenöl
- 300 g frische Pilze (Eierschwammerl, Steinpilze, Champignons), in Scheiben
- 200 g vegane Sahne (z.B. Sojasahne oder Cashewsahne)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Weißweinessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 914 kJ / 218 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 godz. 10 min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1 godz. 20 min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45 min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1 godz. 20 min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1h 40min
Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan)
35 min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 min
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1h 40min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1 godz. 30 min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 min