
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel frische Dille Spitzen abgezupft
- 250 g veganes Joghurt natur
- 100 g veganer Sauerrahm (z.B. Crémesse oder selbst gemacht)
- 1 - 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack
- 1 ½ TL Salz
- 2 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken
- 80 g Frühlingszwiebeln in Stücken
- 40 g Kartoffelstärke
- 6 EL Rapsöl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 296 kcal / 1237 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1hod. 30min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1hod. 20min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1hod. 40min
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1hod. 30min
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1hod. 15min
Vegane Käferbohnen-Burger
1hod. 45min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1hod. 25min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1hod. 10min
Vegane Eierspeise
10min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1hod. 30min