Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
- 250 g veganes Joghurt, natur
- 100 g veganer Sauerrahm (z.B. Crémesse oder selbst gemacht)
- 1 - 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
- 1 ½ TL Salz
- 2 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 80 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 40 g Kartoffelstärke
- 6 EL Rapsöl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1237 kJ / 296 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25 min
Veganes Wiener Saftgulasch
1sa
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1sa 20 dk
Germknödel mit Mohn (vegan)
1sa 30 dk
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50 min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45 min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1sa 10 dk
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1sa 30 dk
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1h 15min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1sa 40 dk
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1sa 20 dk
Vegane Eierspeise
10min