Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
- 250 g veganes Joghurt, natur
- 100 g veganer Sauerrahm (z.B. Crémesse oder selbst gemacht)
- 1 - 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
- 1 ½ TL Salz
- 2 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 80 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 40 g Kartoffelstärke
- 6 EL Rapsöl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1237 kJ / 296 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch (vegan)
1h 10min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45 min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1 Std. 20 Min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 godz. 45 min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1h 30min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2h 30min
Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan)
35min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1h 40min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1 Std. 15 Min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1h 30min
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45 min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min