Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g Wasser
- 2 TL Salz
-
200
g Grünkohl
nebo 200 g Wirsingkohl, in groben Streifen - 200 g Süßkartoffeln
- 30 g Olivenöl
- 180 g Bulgur, grob (siehe Tipp)
- ½ - 1 Granatapfel, je nach Größe
- ½ Bund frische Minze, Blättchen abgezupft (volitelně)
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen und feine Stängel
- 50 g Rotkraut, in groben Streifen (volitelně)
- 20 g Granatapfelsirup
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Tahina (Sesampaste)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1707 kJ / 408 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Hummus von Rote Bete
15min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50 Min
Rote-Bete-Salat mit Apfel
10min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1 Std. 5 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Süß-scharfe Asia-Salatplatte
40min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45 Min
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50 Min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20min