Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g Wasser
- 2 TL Salz
-
200
g Grünkohl
nebo 200 g Wirsingkohl, in groben Streifen - 200 g Süßkartoffeln
- 30 g Olivenöl
- 180 g Bulgur, grob (siehe Tipp)
- ½ - 1 Granatapfel, je nach Größe
- ½ Bund frische Minze, Blättchen abgezupft (volitelně)
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen und feine Stängel
- 50 g Rotkraut, in groben Streifen (volitelně)
- 20 g Granatapfelsirup
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Tahina (Sesampaste)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1707 kJ / 408 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50 Min
Winter-Panzanella mit weißen Bohnen
50 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1 Std. 15 Min
Linsencurry mit Kürbis
1 Std. 15 Min
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45 min.
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 Std.
Kürbis-Joghurt-Curry mit Kichererbsen
1 Std. 10 Min
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1 Std.
Gemüse-Taboulé
1h 45 min.
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45 Min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1 Std. 30 Min