Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Buchweizen
- 280 g Wasser
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 250 g Suppengemüse (Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 100 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
- 2 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 EL frische Basilikumblätter
- 1 EL frische Minzeblätter
- 3 Passionsfrüchte
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 EL weißer Balsamessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1817 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 7.2 g
Alternativní recepty
Buchweizen-Gemüse-Topf
40 λεπτ.
Ochsenherz-Tomaten mit Buchweizen
1h
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1 Std. 45 Min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 λεπτ.
Bunter Hirsesalat
45min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10min
Hirse, gekocht
45min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35 Min
Quinoa mit grünen Bohnen
30 Min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 Min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30 Min