Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 500 g Wasser
- 30 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 125 g Polenta (Maisgrieß)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 400 g frischer Mangold, Blätter und Stiele
- 80 g Paradeiser, in Würfeln
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 250 g Ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1550 kJ / 370 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1 Std.
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 Std.
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1 Std.
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1 godz. 5 min
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1 Std. 15 Min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 Std. 25 Min
Vollkorn Mangold-Quiche
1 Std. 30 Min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Mangoldrisotto
50min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Kürbisquiche
2 Std. 5 Min