Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peru
- 200 g figo seco
- 8 dentes de alho
- 120 g azeite
- 120 g vinho do Porto
- 2 c. chá de sal
- 1 peito de peru (1200 g aprox.)
- 50 g noz picada grosseiramente
Arroz
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1000 g água
- ½ c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- Romã q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4432.5 kJ / 1059.4 kcal
- Protein
- 100.9 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1250.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango pizzaiola com massa fresca
30min
Tortilha de batata a vapor - TM6
45 min
Tortilha espiralizada - TM6
35 min
Quadrados para chocolate quente
2óra
Salmão thai com puré de edamame
1h 20min
Lasanha de curgete - TM6
2 Std. 15 Min
Bacalhau gratinado no pão da Gi Granja
1óra
Crepes de frango com molho de iogurte
45 min
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45 min
Borrego marroquino e cuscuz de limão
4 godz.
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1óra
Curgetes recheadas com atum
1óra