Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão

Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão

5.0 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 doses

Suroviny

Pargo
  • pargo (1400 g aprox.)
    1
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite
    20 g
    20 g óleo vegetal
  • pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    200 g
  • cebola cortada em oitavos
    170 g
Puré
  • azeite
    100 g
  • alho
    5 dentes de
  • coentros
    15 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    35 g
  • cherovia cortada em pedaços pequenos
    800 g
    800 g pastinaca
  • leite
    250 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • feijão-manteiga cozido escorrido
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 2024.8 mg
Protein 265.9 g
Kalorie 7584.3 kJ / 1812.7 kcal
Tuk 50 g
Vláknina 15.7 g
Nasycený tuk 9.6 g
Sacharidy 60.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...