Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 60 g)
- 8 tomates cherry en mitades
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 150 g de agua
- ¼ de cucharadita de sal
- 3 - 4 láminas de masa filo de 30x40 cm
- 50 g de mantequilla fundida
- 1 butifarra cocida (aprox. 150 g) cortada en dados
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 4.27 g
- Sacharidy
- 9.48 g
- Tuk
- 9.28 g
- Vláknina
- 2.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos a la catalana
35min
Lentejas con arroz
40 min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Lentejas guisadas
50min
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Rancho
1h
Papas, judías y fideos
30 min
Guiso de judías con salchichas
25min
Ternera con setas al brandy
45 min
Huevos con judías rojas y arroz
40 min
Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone
1 Std. 15 Min
Arroz empurdanés
1h