Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 60 g)
- 8 tomates cherry en mitades
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 150 g de agua
- ¼ de cucharadita de sal
- 3 - 4 láminas de masa filo de 30x40 cm
- 50 g de mantequilla fundida
- 1 butifarra cocida (aprox. 150 g) cortada en dados
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 4.27 g
- Sacharidy
- 9.48 g
- Tuk
- 9.28 g
- Vláknina
- 2.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortiglioni con salchichas y setas
35min
Guiso de judías con salchichas
25 Min
Sopa de ternera (Pho bo) - Vietnam
45 Min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 Min
Macaroni and cheese con beicon y crujiente de maíz
40 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 Min
Lentejas con arroz
40 Min
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40 Min
Lentejas con setas y morcilla
3j
Espaguetis a la carbonara
25 Min
Garbanzos con arroz
35min
Garbanzos a la catalana
35min