Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 5 ajetes
- 6 corazones de alcachofa frescos
- 100 g de habas congeladas
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de trigo tierno (por ej. Nomen®)
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1123 kJ / 269 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 9.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Potaje con buñuelos de arroz
1 Std.
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 Min
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35min
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
8h 40min
Potaje de judías con borrajas
30 min
Potaje con garbanzos
35min
Patatas guisadas con huevos
45 Min
Arroz con habichuelas
1 Std.