Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 5 ajetes
- 6 corazones de alcachofa frescos
- 100 g de habas congeladas
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de trigo tierno (por ej. Nomen®)
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1123 kJ / 269 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 9.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35min
Habas de soja y arroz con tomate al curry
3h
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Guiso de invierno
40 Min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 min
Marmitako de caballa
50min
Guiso de sepia con patatas
1h
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Bebida de apio
5 Min
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45 min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25 min
Arroz con verduras y judías rojas
45 min