Kompatibilní verze
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 500 g Wasser
- 800 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (3 cm)
- 2 Bio-Zitronen
- 500 g Schwarzwurzeln
- 4 Eier (Größe M)
- 100 g Schlagobers
- 1 EL Kapern, eingelegt
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 EL Speisestärke
- Pfeffer, frisch gemahlen, zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1972 kJ / 471 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 628 mg
Alternativní recepty
Rotkraut
1sa
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 min
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 Std. 45 Min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 min
Velouté von Topinambur
30 min
Radisalat
20 min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1 godz. 5 min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35 min