Kompatibilní verze
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 500 g Wasser
- 800 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (3 cm)
- 2 Bio-Zitronen
- 500 g Schwarzwurzeln
- 4 Eier (Größe M)
- 100 g Schlagobers
- 1 EL Kapern, eingelegt
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 EL Speisestärke
- Pfeffer, frisch gemahlen, zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1972 kJ / 471 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 628 mg
Alternativní recepty
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Pilzragout mit Fisolen
1 Std.
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 Min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 godz. 45 min
Gedünstetes Asia-Gemüse
15 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 Min
Butternusskürbisgemüse
25 Min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 Min
Slow Cooking Wurzelgemüsetopf
3hod. 15min
Grüne Gemüsesuppe
35 Min
Velouté von Topinambur
30 Min
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1 Std.