Kompatibilní verze
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di miso con verdure
30min
Fagioli e verdure
30min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Riso integrale alla cantonese
1 Std. 20 Min
Insalata di lenticchie beluga e tofu con dressing al lampone; yogurt alla stracciatella (Bimby Friend)
40min
Grano saraceno con funghi
25min
Club Sandwich con maiale, coleslaw e salsa barbecue
5 godz.
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1h
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5 godz. 15 min
Kibbeh con salsa allo yogurt
1h
Brodetto di Fano
1h