Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)

Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)

4.1 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di speck a listarelle
  • 200 g di fagioli borlotti lessati e sgocciolati
  • 10 g di sale
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
  • 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14.1 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tuk 15.7 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 8.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...