
Kompatibilní verze
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous arcobaleno
30min
Pulled pork alle mele
8hod. 20min
Pudding al cioccolato e semi di chia
25min
Zuppa di coriandolo, baccalà e uova
35min
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Žádné hodnocení
Crackers di soia
3hod.
Chawan mushi
35min
Pollo alla soia e sesamo
40min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1hod.
Porridge alle mandorle
15min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1hod. 15min
Patate dolci al forno con salse dip (cetriolini, mango, fagioli neri)
45min