Kompatibilní verze
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemusesuppe
40 min
Patè di avocado
15 Min
Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto
2h
Hamburger Big Kahuna (alla maniera de Pulp Fiction)
50 min
Brownies raw al cioccolato, mirtilli e vaniglia
3u. 10min
Gazpacho mango e avocado
10 Min
Sushi di kiwi
1 Std. 50 Min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 min
Pollo alla soia e sesamo
40 min
Chutney di mango
20min
Salsa greca
10 Min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 min