Kompatibilní verze
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo agrodolce con riso
40 min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Chili con carne
1j 20 menit
Salsa fagioli e feta
10 min
Uova alla coque in salsa alla senape
30 min
Pollo in salsa adobo con purè di platano
1j 20 menit
Salsa di melanzane Bhurta
35 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1j 30 menit
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Crema di avocado al cacao
15min