Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 melanzane (700-750 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
- 6 filetti di sogliola
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di olive nere denocciolate
-
4
filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
nebo 4 filetti di acciuga sotto sale, dissalati - 10 g di capperi sott'aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni alla norma
1 godz. 30 min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 Min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40 Min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1 godz. 30 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Marinatura all'arancia e finocchietto
20 Min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 godz. 30 min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 Min
Frittata con carciofi
40 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 godz.
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 Min