Zařízení & příslušenství
Rizoto trikolora
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
8 kusů
Suroviny
Ragú
-
80 gramů cibule na čtvrtky
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
-
300 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
-
50 gramů bílého vína
-
150 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
1 polévková lžíce rajčatového protlaku
-
1 špetka soli
-
1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
Rizoto
-
30 gramů šalotky napůl
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli
-
30 gramů parmazánu, strouhaného
-
60 gramů špenátu, mraženého, sekaného rozmraženého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
11.75 g
Kalorie
1280 kJ /
306 kcal
Tuk
13.13 g
Vláknina
0.81 g
Sacharidy
35.23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20 dk
Vepřové závitky s rýží
55 dk
Krůtí rolky s rýží
40 dk
Rizoto se zeleninou a mletým masem
50 dk
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1sa 15 dk
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 dk
Kuře alla cacciatora
50 dk
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 dk
Šťavnaté ovoce z papiloty
20 dk
Kuřecí plátky s cuketou
50 dk
Guláš se středozemní zeleninou
1sa 30 dk
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55 dk