Zařízení & příslušenství
Rizoto trikolora
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
8 kusů
Suroviny
Ragú
-
80 gramů cibule na čtvrtky
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
-
300 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
-
50 gramů bílého vína
-
150 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
1 polévková lžíce rajčatového protlaku
-
1 špetka soli
-
1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
Rizoto
-
30 gramů šalotky napůl
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli
-
30 gramů parmazánu, strouhaného
-
60 gramů špenátu, mraženého, sekaného rozmraženého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
11.75 g
Kalorie
1280 kJ /
306 kcal
Tuk
13.13 g
Vláknina
0.81 g
Sacharidy
35.23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zelenobílé těstoviny
40min.
Listové těsto plněné špenátem a sýrem
1hod. 15min.
Vánoční bramborový salát
45min.
Chléb expres
45min.
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1hod. 15min.
Meruňkovo-jogurtový dip s kari
5min.
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Bramborová pomazánka s kyselými okurkami
40min.
Lasagne s kysaným zelím
1hod. 50min.
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45min.
Venkovské rizoto
30min.
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1hod.