Zařízení & příslušenství
Rizoto trikolora
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
8 kusů
Suroviny
Ragú
-
80 gramů cibule na čtvrtky
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
-
300 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
-
50 gramů bílého vína
-
150 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
1 polévková lžíce rajčatového protlaku
-
1 špetka soli
-
1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
Rizoto
-
30 gramů šalotky napůl
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli
-
30 gramů parmazánu, strouhaného
-
60 gramů špenátu, mraženého, sekaného rozmraženého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
11.75 g
Kalorie
1280 kJ /
306 kcal
Tuk
13.13 g
Vláknina
0.81 g
Sacharidy
35.23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Banánovo-čokoládová pomazánka
Žádné hodnocení
Risi e bisi
55min.
Dušené hovězí s duchy z bramborové kaše
1hod. 30min.
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35min.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Pečená dýně plněná mletým masem
1hod. 30min.
Šašlik s rajčatovou salsou
35min.
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1hod. 30min.
Zmrzlina z podmáslí s pomerančem a malinami
5min.
Venkovské rizoto
30min.
Guláš se středozemní zeleninou
1hod. 30min.
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2hod.