Chipirones, morcilla y manzana

Chipirones, morcilla y manzana

3.5 10 hodnocení
Příprava 50min
Celkový 1hod.
10 raciones

Suroviny

Chipirones
  • chipirones enteros frescos (aprox. 400 g)
    20
  • manzanas reineta (peladas, en cuartos y descorazonadas)
    2
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de piñones
    20 g
  • de agua
    500 g
Salsa
  • morcilla de cebolla sin piel (aprox. 100 g)
    1
  • de tinta de calamar
    1 sobre
  • de vino Pedro Ximénez
    80 g
Montaje
  • de harina
    1 cucharada
  • de aceite para freír
    100 - 150 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 chorrito
  • tallos de cebollino
    8 - 10
  • de sal en escamas
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 208 kcal / 871 kJ
Protein 7.5 g
Tuk 17.58 g
Sacharidy 5.04 g
Vláknina 0.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...