Chipirones, morcilla y manzana

Chipirones, morcilla y manzana

3.5 11 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 1hod.
10 raciones

Suroviny

Chipirones
  • 20 chipirones enteros frescos (aprox. 400 g)
  • 2 manzanas reineta (peladas, en cuartos y descorazonadas)
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 20 g de piñones
  • 500 g de agua
Salsa
  • 1 morcilla de cebolla sin piel (aprox. 100 g)
  • 1 sobre de tinta de calamar
  • 80 g de vino Pedro Ximénez
Montaje
  • 1 cucharada de harina
  • 100 - 150 g de aceite para freír
  • 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
  • 8 - 10 de cebollino fresco
  • 1 cucharada de sal en escamas

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 7.5 g
Kalorie 871 kJ / 208 kcal
Tuk 17.58 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 5.04 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...