Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chipirones
- 20 chipirones enteros frescos (aprox. 400 g)
- 2 manzanas reineta (peladas, en cuartos y descorazonadas)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 20 g de piñones
- 500 g de agua
Salsa
- 1 morcilla de cebolla sin piel (aprox. 100 g)
- 1 sobre de tinta de calamar
- 80 g de vino Pedro Ximénez
Montaje
- 1 cucharada de harina
- 100 - 150 g de aceite para freír
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 8 - 10 tallos de cebollino
- 1 cucharada de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 871 kJ / 208 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 5.04 g
- Tuk
- 17.58 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Tigres
1 Std.
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Txangurro
1 Std. 10 Min
Cangrejos de río en salsa
30 min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Arroz con bogavante
1 Std.