![Rape en salsa de turrón y de azafrán Rape en salsa de turrón y de azafrán](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2DB52201-258C-482F-8258-E8D2F11E53A2/Derivates/018D2019-7CBF-4C13-AE62-04464E720E3B.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vermut blanco
- 20 g de vino de Oporto
- 200 g de ramilletes de brócoli
- 6 lomos de rape sin piel ni hueso, salpimentados
- 100 g de nata para cocinar
- 80 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de maicena
- 8 - 10 hebras de azafrán
- ½ cucharadita de sal
- 75 g de turrón de Jijona blando
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1108 kJ / 265 kcal
- Protein
- 25.94 g
- Sacharidy
- 9.37 g
- Tuk
- 13.77 g
- Vláknina
- 2.35 g
Alternativní recepty
Dorada con salsa Bercy
35min
Rape al limón con anchoas
25 Min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Picantones con salsa de uvas
40 Min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 Min
Gambones gratinados
30 Min
Rape al oporto
50 Min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Dorada a la veneciana
55 Min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 Min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min