Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vermut blanco
- 20 g de vino de Oporto
- 200 g de ramilletes de brócoli
- 6 lomos de rape sin piel ni hueso, salpimentados
- 100 g de nata para cocinar
- 80 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de maicena
- 8 - 10 hebras de azafrán
- ½ cucharadita de sal
- 75 g de turrón de Jijona blando
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1108 kJ / 265 kcal
- Protein
- 25.94 g
- Sacharidy
- 9.37 g
- Tuk
- 13.77 g
- Vláknina
- 2.35 g
Alternativní recepty
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Magrets de pato con peras
1 Std.
Bacalao con salsa de piñones
1j 50 menit
Conejo a la mostaza
50min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 Min
Vasitos de espárragos con salpicón
10 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min
Dorada con salsa Bercy
35min
Salmón relleno de su mousse con salsa de mango
45 Min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Crema con rape y gambas
30 Min