Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- ½ orange non traitée (zeste et jus)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de saumon frais, sans la peau et détaillé en dés (1 cm env.)
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2108 kJ / 504 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risetti au poulet, pesto estragon
30min
Blisotto aux moules et poivrons grillés
25min
Risotto de poulet aux champignons
30min
Poulet au curry, tagliatelles de légumes et velouté au lait de coco
50min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1 Std. 10 Min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto de printemps
55min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Risotto brocoli-langoustine
55min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min