Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão
- 150 g água
- 30 g azeite
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar
- 20 g tinta de choco
- 280 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 pitada de noz-moscada
- 40 g natas
- 700 g lombo de salmão s/ pele
- 20 g mostarda
- 4 pés de aneto
- Leite q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2311.3 kJ / 552.4 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1039.9 mg
Alternativní recepty
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 min
Esparregado da Sena
15 Min
Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
10 Min
Tártaro de bacalhau e melancia
Žádné hodnocení
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45 min
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
2u. 30min
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55 min
Lulas com cuscuz e espinafres
50 min
Aveludado de mexilhão
50 min
Rolo de queijo de cabra com crocante de frutos secos e bacon
10 Min
Tarta de queso "La Viña"
2h
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10 min