Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão
- 150 g água
- 30 g azeite
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar
- 20 g tinta de choco
- 280 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 pitada de noz-moscada
- 40 g natas
- 700 g lombo de salmão s/ pele
- 20 g mostarda
- 4 pés de aneto
- Leite q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2311.3 kJ / 552.4 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1039.9 mg
Alternativní recepty
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35 dk
Cogumelos recheados com quinoa
1sa
Cogumelos Portobello recheados
45 dk
Pita de trigo integral
1h 35min
Frango recheado com frutos secos e batatas glaceadas
1 godz. 30 min
Rolo de peru recheado com frutos vermelhos
2sa 30 dk
Almôndegas de frango com orzo e molho de iogurte
45 dk
Empada de guisado de carne e cogumelos
2h
Rolo de agrião com cebola confitada
1sa
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1 Std. 10 Min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 dk
Vichyssoise de espargos
40 dk