Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
Molho
- 80 g chalota
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido
- 3 folhas de salva fresca
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 500 g tomate em pedaços
-
10
g açúcar mascavado
nebo 10 g açúcar amarelo - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
- 250 g feijão-branco cozido escorrido
- 100 g crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1586.6 kJ / 379.2 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 59.1 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1416.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sanduíche com falafel e molho de coentros
45 Min
Cogumelos cremosos com batata assada crocante
1h 30min
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40 Min
Gratinado de queijo azul vegetariano
1h 30min
Chili de soja com grão e feijão
40 Min
Falafel de milho
40 Min
Caril de couve-flor
35 Min
Sopa de bulgur e lentilhas vermelhas
55 Min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1 Std. 25 Min
One pot de quinoa
40 Min
Feijoada vegetariana
1 Std. 20 Min
Moussaka de lentilhas
2 Std. 20 Min