Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
Recheio
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 20 g tomate seco, em óleo escorrido
- 200 g curgete cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de orégãos
- 400 g salmão cortado em cubos
- 270 g canelones (24 unid. aprox.)
Béchamel
- 800 g leite
- 200 g natas
- 90 g farinha
- 50 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3195 kJ / 763.6 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 61.2 g
- Tuk
- 42.9 g
- Nasycený tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1143 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empada Galega
35 Min
Gratinado de peixe
1 Std. 10 Min
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Rolo de peru com cogumelos
50 min
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Empadão de peixe
1 godz.
Salmão em massa folhada com risoto de limão
45min
Lasanha de atum
1 godz.
Lasanha de salmão e camarão
1h 30min
Gratinado de salmão e legumes
50 min
Lasanha de atum e espinafres
1 godz. 15 min
Lasanha de frango e tomate seco
1 Std. 10 Min