Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 2 douradas (1000 g aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 6 pés de aneto
- 60 g manteiga
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 100 g vinho branco
- 50 g polpa de tomate
- 350 g arroz p/ risoto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4152.9 kJ / 992.6 kcal
- Protein
- 129.4 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 958.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com risoto de funcho
25 min
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30 min
Risoto de frango com frutos secos
35min
Risoto de tamboril
50min
Risoto de garoupa com manjericão
1 Std.
Risoto de corvina e amêijoa
50min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Risoto de bacalhau
50min
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45 Min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1 Std.
Salmão em massa folhada com risoto de limão
45 Min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 Min