Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno allo zafferano
- 1 uovo
- 100 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di pangrattato
- ½ - 1 bustina di zafferano in polvere, a piacere
- 1 pizzico di sale
Involtini e verdure
- 250 g di funghi champignon, puliti, senza gambi
- 400 g di patate, pelate e a pezzi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 15 g di semi di sesamo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
6
fette di pancetta tesa di maiale
nebo 6 fette di guanciale di maiale sottili - 6 fette di carne di manzo tipo scottona (250 g circa)
- 6 fette di melanzana sottili (0.5 cm circa)
- 6 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 700 g di acqua
Salsa al prezzemolo
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 fette di formaggio fuso
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 15.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50min
Scaloppine ai funghi
40min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Filetto ai funghi
1h
Maiale alla Colombo
1sa 25 dk
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Pollo, pancetta e olive
35min
Stufato di vitello
1h
Pasticcio di carne e mele in crosta
2 Std. 40 Min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 Std. 45 Min