Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 200 - 250 g di cipolle, a fette sottili
- 800 g di carne di manzo (tipo lombo, coppa o spalla), a cubetti (2-3 cm)
- 150 g di bacon affumicato, a fette
- 3 spicchi di aglio
- 400 g di carote a rondelle (1 cm)
- 250 g di vino rosso (tipo di Borgogna)
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (tipo alloro, timo e prezzemolo)
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1h 30min
Agnello al vino
40min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Maiale allo zenzero
25min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35min
Gamberi alla guineana
25min
Zuppa di pollo e funghi
55min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Goulash ungherese
1h 45 min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Gulash tirolese
1h 30min