Indisches Gemüsecurry
TM6 TM5

Indisches Gemüsecurry

4.4 (121 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 1 rote Chilischote, frisch, in Ringen
  • 1 Knoblauchzehe
  • 1 TL Kreuzkümmelsamen
  • 100 g Zwiebeln, halbiert
  • 30 g Ghee
    nebo 30 g Öl
  • 2 TL Curry (z.B. Anapurna von Ingo Holland - altes Gewürzamt)
  • 300 g Möhren, dünn, in Scheiben (1 cm)
  • 80 g Cashewkerne, ungeröstet
  • 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
  • 300 g Wasser
  • 9 Prisen Salz
  • 400 g Blumenkohl, in Röschen (3 cm)
  • 300 g grüne Bohnen, TK, in Stücken
  • 300 g Feta (aus Schafsmilch)
  • 12 - 15 Stängel Koriander, abgezupft

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2217 kJ / 529 kcal
Protein
22 g
Sacharidy
22 g
Tuk
36 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty