Zařízení & příslušenství
Palak Paneer
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
4 stroužky česneku
-
10 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
-
250 gramů cibule na čtvrtky
-
25 gramů slunečnicového oleje
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
200 gramů rajčat na čtvrtky
-
1 zelená chilli paprička bez semínek
-
½ čajové lžičky chilli koření
-
½ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
-
½ čajové lžičky mletého kmínu
-
1 čajová lžička garam masaly
-
300 gramů baby špenátu čerstvého
-
100 gramů kokosového mléka
-
20 gramů čerstvého koriandru
-
200 - 230 gramů sýru paneer, na kostky (2-3 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
14.8 g
Kalorie
1449 kJ /
346 kcal
Tuk
26.2 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Indický sýr panýr (Paneer)
4hod. 5min.
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min.
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min.
Dal makhani
13hod. 20min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Chilli con soya
45min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Kokosový Dhal
20min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Indický čočkový dahl
30min.
Musaka z červené čočky
2hod. 20min.