Zařízení & příslušenství
Palak Paneer
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
4 stroužky česneku
-
10 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
-
250 gramů cibule na čtvrtky
-
25 gramů slunečnicového oleje
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
200 gramů rajčat na čtvrtky
-
1 zelená chilli paprička bez semínek
-
½ čajové lžičky chilli koření
-
½ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
-
½ čajové lžičky mletého kmínu
-
1 čajová lžička garam masaly
-
300 gramů baby špenátu čerstvého
-
100 gramů kokosového mléka
-
20 gramů čerstvého koriandru
-
200 - 230 gramů sýru paneer, na kostky (2-3 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
14.8 g
Kalorie
1449 kJ /
346 kcal
Tuk
26.2 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50min
Zeleninové kari s rýží
1h
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Bramborové curry s květákem
1h 10min
Hrušky v červeném víně
3h 20min
Fazolový burger (veganský)
1h 20min
Kokosový Dhal
20min
Dal makhani
13h 20min
Indický čočkový dahl
30min